Пилешки дробчета по селски
Към началната страница на 'Гозбите на мама'
Пилешки дробчета по селски / 4 порции /

800 гр пресни пилешки дробчета
1 голяма глава стар червен лук
50 мл олио
Сол  на вкус

1.    Олиото се загрява и измитите  и нарязани на половинки дробчета се нареждат в тигана плътно едно до друго.
2.    Посоляват се на вкус и се оставят да се пържат без да се разбъркват до зачервяване - приблизително 10 минути.
3.    Когато се зачервят се обръщат и се пържат още 5 - 10 минути.
4.    Преди да се свалят от котлона се прибавя лука, нарязан на полумесеци и се разбърква добре.
5.    Сервират се веднага с гарнитура по желание.
Време за приготвяне - 30 минути
Енергийна стойност - 397 ккал/порция
За диабетици - няма хлебни единици, но внимавайте, защото 1 порция съдържа около 1110 мг холестерол

Пилешки дробчета по селски - рецепта

GSM-info - информация и новини за телефони
Prodavalka.eu - безплатни обяви